BAM premiază excelența și rezultatele școlare. “Balul balurilor” este încununarea balurilor bobocilor din liceele sibiene. BAM este “sărbătoarea adolescenței”, dedicată tuturor liceenilor din județul Sibiu. BAM încurajează tinerii să socializeze între ei și să renunțe la folosirea excesivă a gadgeturilor.

Obiective

BAM promovează și scoate în evidență performanțele școlare și extrașcolare ale elevilor de liceu, precum și rezultatele deosebite și metodologia de predare a cadrelor didactice îndrăgite de elevi

Demers social

BAM e un eveniment caritabil dedicat învățământului liceal sibian. Mai mult decat un eveniment, BAM este un demers social – educativ de susținere și sprijinire a performanțelor școlare prin identificarea nevoilor cu care se confruntă fiecare liceu în parte. În urma organizării BAM, o parte din aceste nevoi vor putea fi acoperite. BAM este susținut de companii locale și naționale care sunt interesate și desfășoară campanii de responsabilitate socială.

Categorii premiate

Premiile vor fi substanțiale și vor fi înmânate câștigătorilor concursurilor ce se vor desfășura în etapa preliminară, în cadrul tuturor liceelor din județ:

• Cel mai îndrăgit și performant PROFESOR;
  • Cel mai bun ELEV – performanțe școlare sau extrașcolare;
  • PROIECTUL / ECHIPA FANTASTICĂ – cea mai deosebită echipă care se distinge prin performanțe sportive, culturale sau școlare;
  • Locul I, II, III și mențiuni pentru MISS & MISTER Adolescență Sibiu 2017.
Regulament BAM 2018